DESPRE BIPPIDI DESIGN

De unde vine Bippidi?

Care este povestea mea? Cum am ajuns sa croșetez, sa fac jucarioare si sa intru in lumea corturilor pentru copii? Totul s-a intamplat aproape pe negandite, organic si firesc.

Totul a inceput dupa ce am nascut-o pe Cassia, primul meu copil. Poate a fost tesatura afectiva si biologica a experientei oricarei mame puse fata in fata cu realitatea bogata, inspaimantatoare si inspaimantator de frumoasa a unei vieti noi, a vietii unui pui de om cu tot potentialul de magie pe care-l aduce. Poate ca nasterea a fost doar catalizatorul care mi-a permis sa inteleg o mica parte din lumea in care traiesc si sa ma inteleg pe mine insami. Pasiunea mea pentru lucrul de mana este veche, veche de cand sunt constienta, veche de cand am eu o lume in cap si de cand am primele amintiri, iar Cassia poate i-a dat acestei pasiuni o forma, o directie si un sens. Odata cu Ivanna, cel de-al doilea copil, trairile mele s-au sedimentat si ceea ce inainte imi parea uneori un vis luminos dar vag a devenit o certitudine.

Am stiut ca toate experimentele mele in aceasta lume a jucariilor, a mestesugului, a lucrului de mana, toate apropierile mele timide de aceste activitati au un sens aparte doar daca le inteleg ca incercari autentice, chiar daca uneori aproximative, de a veni in intampinarea copiilor, a tuturor copiilor, de a le oferi jaloane pe drumul femercat al copilariei.

Internet-Babetici-17
Scroll to Top